Nieuws

#topteam

Team Talea in volle actie bij NAC Houthalen Helchteren 

Bedankt aan al onze medewerkers voor hun inzet tijdens de afgelopen weken. 

#nacorona #topteam #dankbaar #trots

Heeft u nog vragen over opdrachten en/of de planning, kan u altijd terecht bij An Berden t. 0498 07 86 44

Draag zorg voor jezelf, je naasten en zij die het nodig hebben. Samen komen we eruit. #samentegencorona

#CORONA UPDATE

Beste partner, klant, leverancier, …

We hopen dat u, uw familie, vrienden en collega's allen in goede gezondheid verkeren. Het hoeft niet meer gezegd, dit blijft de absolute topprioriteit.

De maatregelingen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, heeft ons immers allen diep geraakt. We moeten echter ook vooruit durven kijken, positief zijn, creatief zijn en met nog meer ondernemingszin verder gaan.

Onze medewerkers zijn, met in acht name van de voorgeschreven regels en nog extra maatregelen die wij binnen ons bedrijf hebben genomen, opnieuw opgestart sinds enkele dagen. Zo wordt het gereedschap dagelijks ontsmet, de briefings vinden buiten plaats en ieder rijdt apart naar de werf. De 1,5 meter afstand-regel wordt zowel op onze vestiging, naar het werk toe als op het werk te allen tijde nageleefd.

We zijn ervan overtuigd dat wij met deze maatregelen de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, hun families én onze klanten kunnen waarborgen.

Wij evalueren uiteraard de situatie van dag tot dag en nemen indien nodig extra maatregelen.

Heeft u nog vragen, kan u altijd terecht bij An Berden t. 0498 07 86 44

Draag zorg voor jezelf, je naasten en zij die het nodig hebben. Samen komen we eruit. #samentegencorona

Talea zet #duurzaamgroen in de kijker

Huize Sint-Anna - Lanaken

Bij welzijnscampus Huize Sint-Anna in Lanaken kiest men bewust voor een duurzame en groene omgeving voor al haar bewoners en personeel. Talea zet dit dan ook graag extra in de kijker met infoborden #wijkiezenvoorduurzaamgroen
#duurzaamgroen #leveninhetgroen #bloemetjesenbijtjes

Bedrijvennetwerkdagen 20 en 21 november

Op 20 en 21 november 2019 lanceert Kortrijk Xpo Organizations in samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel Limburg in Expo Hasselt de BEDRIJVENNETWERKDAGEN.

Nog nooit van gehoord? Da’s normaal. Dit is dan ook de eerste editie van BEDRIJVENNETWERKDAGEN! Met dit event wil de organisatie ondernemers en bedrijven op een persoonlijke manier samenbrengen.

Naast diverse standen van bedrijven kan je er ook deelnemen aan inspiratiesessies en lezingen.

De Winning en Talea kan je terugvinden op stand 169.  Wil je er graag bij zijn?

Contacteer ons en we sturen je graag een toegangskaart toe waarmee je je online kan registeren.

Meer info kan je hier terugvinden: www.bedrijvennetwerkdagen.be


Krijg subsidies voor meer groen op kantoor

Start vandaag nog met de plannen van de aanleg van een ecologische duurzame bedrijfstuin en pluk de vruchten in het voorjaar! Via de projectoproep 'Natuur in je Buurt 2019' van Agentschap voor Natuur en Bos kan je hiervoor bovendien subsidies aanvragen!

  • Meer groen
  • meer biodiversiteit 
  • een aangenamere werkplek voor jezelf en je werknemers 
  • hogere productiviteit 
  • minder ziekteverzuim 
  • minder onderhoudskosten 
  • maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bedrijven als TribùBelronEnCon, Kinderpsychiatrisch Ziekenhuis Genk en nog vele andere zijn alvast overtuigd! Nu jij nog. Wij denken met je mee, wat kan er op je terrein en op welke manier gaan we dat realiseren! Bel ons nu voor professioneel advies: t. 0498 07 86 44!

Heb je recht op financiële ondersteuning voor dit project?


eervolle vermelding
sfeervolle prairietuin

Limburgse tuinaannemer van het jaar

In het kader van Limburgse tuinaannemer van het jaar ontvingen wij een bijzondere eervolle vermelding voor de aanleg van de duurzame bedrijfstuin bij Tribù. Naast het project werd ook onze inclusieve manier van werken, het creëren van duurzame jobs en het focussen op de talenten van mensen in de kijker gezet.


Tientallen kinderen
planten bloembollen

ze vragen aandacht voor meer groen

Tientallen kinderen van de Beringse basisschool De Berk hebben vanmorgen op het bedrijventerrein De Weven 30.000 bloembollen geplant. Op die manier vragen ze aandacht voor meer groen en biodiversiteit op industrieterreinen. Een inspiratievoorbeeld voor andere bedrijven! Deze actie kadert in een project van parkmanagement Quares i.sm. Talea. Breng zelf ook meer natuur in je werkomgeving, wij geven je graag advies op maat.
Bron: tvl.be


ESF-Ambassadeur
2014

Coöperatieve doorstroom van De Winning

Elk jaar bekroont het ESF drie promotoren met de titel ‘ESF-Ambassadeur’. Die onderscheiding gaat naar organisaties die met behulp van het ESF een uitmuntende methodiek of instrument hebben ontwikkeld die de arbeidsmarkt versterkt.

Met deze bekroning wordt de organisatie niet enkel in de bloemetjes gezet voor haar uitstekende prestatie. Het ESF geeft ook groen licht om gedurende een jaar het product te verspreiden en kenbaar te maken.

Met het product 'Coöperatieve doorstroom' wenst De Winning te onderzoeken welke mogelijkheden het coöperatief ondernemen kan bieden voor de toekomst. De Winning is een clusternaam van 4 vzw’s met als gemeenschappelijke missie de professionele integratie van mensen uit de kansengroepen die moeilijk aansluiting vinden met de arbeidsmarkt. De 4 vzw’s organiseren dit door een ganse range van onderling gerelateerde opleidings- en tewerkstellingsinitiatieven. Mensen coachen en begeleiden om hun talenten en ambities om te zetten in kansen is het doel.